Ere-Lambieck 2009

Ieere Lambieck 2009

Sven van der Linden en Stan Vluggen
uit Kerkrade

De onderstaande stomme streek is uitgebreid uiteengezet in de media, ware het niet dat een groot deel van deze publiciteit door de winnaars zelf was opgezocht

De Ere-Lambieck werd dit jaar uitgereikt aan Sven van der Linden en Stan Vluggen. De twee tennissers uit Kerkrade hadden de lokale media ingeschakeld omdat ze als promotiestunt voor hun jeugdtennistoernooi een wereldrecord wilde gaan vestigen. Het oude tennisrecord stond op 26 uur, 26 minuten en 26 seconden.

De heren lieten via de media weten dat ze voornemens waren dit record te verbreken door 27 uur achter elkaar te gaan tennissen. Met veel tam-tam, optredens en met de mentale ondersteuning van veel supporters werd van 28 op 29 juni een geweldige prestatie neergezet: 27 uur tennissen!

Maar de glans ging er na één dag al van af. Toen werd namelijk bekend dat twee weken vóór de recordpoging van Sven en Stan, twee jongens uit Apeldoorn 27 uur en 1 minuut hadden getennist.
Sven en Stan hebben van de Lambieckavond gebruik gemaakt om een nieuwe recordpoging aan te kondigen. Dus iedereen was welkom van 27 op 28 juni 2009 bij TC ’54 in Kerkrade.

Het zal u niet verbazen dat ze nu niet kenbaar hebben gemaakt hoe lang ze op de baan willen gaan staan.

Inmiddels kunnen wij u mededelen dat deze tweede poging een succesvolle was en dat zij het wereld-uur-record op hun naam hebben staan en wel met: 34 uur!