Ere-Lambieck 2013

Ieere Lambieck 2013

Jack Lamerigts uit Ittervoort

Dit jaar heeft Jack Lamerigts de Ere-Lambieck in de wacht weten te slepen met zijn stomme streek van buiten de Weerter gemeentegrenzen. Wat Jack gedaan heeft? 

Als hobby klust Jack in de avonduren heel wat af. Zo heeft hij in het voorbije jaar een vuurrode Porsche diesel tractor in elkaar gezet. Alle onderdelen kwamen door de tuinpoort bij Jack op de werkplek achter zijn huis. Na ruim een jaar klussen stond er een complete tractor in de achtertuin, Klaar om er een proefrit mee te kunnen gaan maken.

Helaas, niets bleek minder waar. Zo gemakkelijk als alle onderdelen door de tuinpoort naar binnen waren gekomen, zo moeilijk kwam de tractor in zijn geheel door diezelfde tuinpoort weer naar buiten. Het paste simpelweg net niet!

Het gevolg: Er moest een enorme kraanwagen aan te pas komen om de tractor over het huis van Jack te tillen om alsnog de proefrit te kunnen gaan maken. Jack heeft genoten van de proefrit maar op de vraag hoe de tractor weer achter het huis komt kan Jack heel kort zijn: Nooit meer!

De mooie vuurrode Porsche diesel tractor blijft gewoon op de oprit staan.