Jan van der Croeën-Eremedaille 2021

Peter Truijen

Onze nieuwe Jan van de Croeën drager is iemand van achter de tunnels. Maar dan gaat het er natuurlijk om waar je staat. Aan de stadskant of aan de kant van Keent – Moesel. Natuurlik bedoelen wij dit gezien vanuit de stad. Deze Weerter jongen is geboren op 22 juni 1964 op de Kerkstraat op Keent, dus 57 jaar en hij heeft behoorlijk waat tijd versleten als vrijwilliger bij diverse verenigingen.

Van 1990 – 2006 als penningmeester bij VV Megacles toen deze vereniging nog een regelrechte concurrent was van SV Moesel.

Van 2005-2006 als initiator fusie VV Megacles en SV Moesel, en dit leken amper 2 jaren, maar zeg nu zelf, deze jaren tellen zeker dubbel aangezien het niet makkelijk is 2 concurrente samen te voegen tot de nieuwe bloeiende voetbalvereniging MMC.

Aangezien onzze nieuwe Jan van de Croeën niet weg loopt van zijn beslissingen, wordt hij vervolgens na de fusie jeugdtrainer bij MMC, dit doet hij van 2006-2020.

Als je achter de tunnels opgroeit, dan is het niet verwonderlijk dat je besmet raakt met V.V. de Vêrkusköp. In totaal is deze man 14 jaar lid geweest van V.V. de Vêrkusköp, waarvan hij de laatste 11 jaar Vorst is geweest. Dat was in de periode 2001-2015.

Van het voetbal is hij overgestapt naar Triathlon,Hier is hij vanaaf 2017 tot nu onderdeel van het bestuur, in de functie van penningmeester.

Lieve mensen, nieuwe Jan van de Croeën 2021, is dit jaar en hij heeft het dik verdiend:

Peter Truijen