Jan van der Croeën-Eremedaille 2020

Léon Stultiens

Op 16 november zal Stichting Lambieck Knoup Wieërt tijdens de Lambieckavond de Jan van der Croeënmedaille uitreiken aan een man met grote verdiensten voor ’t maatschappelijke leven in Weert. Vastelaovendjvierend Weert kent deze man als fervent lid van V.V. de Dorstvlieëgels, waar hij vanaf de jaren stilletjes (1968) lid van is. De mensen die de Bonte Avond in ’t verleden hebben bezocht, weten dat deze man jarenlang als regisseur verantwoordelijk is geweest voor de Bonte Avond van de Rogstaekers.

Van 1999 tot 2016 was hij voorzitter van LTC Ray-Prickers, onder andere verantwoordelijk voor het janrelange succesvolle A**** toernooi en ‘t 75-jarig jubileum. Vanaf de jaren 90 is deze tennisser lid van de baancommissie van de Ray-Prickers en heeft zich daarnaast jarenlang verdienstelijk gemaakt als een van de kartrekkers van de Old-Timers van deze tennisclub.

Verder is hij vanaf daag 1 (2015) voorzitter van Samenloop voor Hoop – KWF Kankerbestrijding en vanaf 2016 medeoprichter en secretaris Goede Doelen Collecte Weert – Weert Collecteert.

Onze Jan van der Croeëndrager 2020 is niemand minder dan

Léon Stultiens