Winnaars Gouden Zilveren en Bronzen Lambieck 1996

GOUD

Jos Metsemakers

Aangekomen op de vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk, komt Jos er tot zijn schrik achter dat hij zijn portefeuille is vergeten. Alles werd afgezocht zonder het gewenste resultaat en dus besluit Jos terug naar Weert te rijden. Maar ook daar was niks te vinden. Terug in Zuid-Frankrijk, na ruim 3300 kilometer te hebben gereden, werd de portefeuille alsnog in de caravan gevonden, op de plek waar Jos ‘m zorgvuldig had opgeborgen.

Jac Dreessen

Na een dag hard werken stond er een muur van 8 meter lang en een slordige 3.20 meter hoog, bestaande uit 4800 stenen. Praktisch als hij is, had Jac geen steiger nodig maar werd de klus geklaard met heftruck voorzien van pallets als zijnde een mobiele steiger. Het sein ‘klus geklaard’ volgde op het eind van de middag, waarop Jac de heftruck weg reed: dwars door de nieuwe muur.

ZILVER

BRONS

Toos Dentener

De auto van Toos had startproblemen en dus vroeg Toos haar buurman om haar auto aan te slepen. Geen punt. Op het moment dat de buurman klaar was om te slepen besloot Toos de garage af te sluiten. Dus daar ging haar auto, zonder Toos. Resultaat? Eerst een slingerende auto en vervolgens een ‘botsauto’ die menig auto in de straat van nieuwe deuken voorzag.