Winnaars Gouden Zilveren en Bronzen Lambieck 1998

GOUD

Liedeke Jenne

Liedeke vond dat ze heel goed in staat was zelf verf te mengen. Ze had tenslotte meer dan eens in de verfwinkel gezien dat dit machinaal gebeurde. En hoe doe je dat dan thuis? Dan stop je het blik verf in een centrifuge en hoop je maar dat de deksel van het blik erop blijft zitten. Dat bleek in het geval van Liedeke valse hoop te zijn met als gevolg dat de hele badkamer blauw was.

Anita Beelen

Na een gezellige avond uit, voorzien van veel commentaar op haar handtasje door echtgenoot Peter, gooit Anita met een ferme zwier de oorzaak van het commentaar de Zuid-Willemsvaart in. Zo! Verlost van het ouderwetse handtasje en verlost van het commentaar en geplaag. Helaas volgde er een minder leuke constatering want het echtpaar Beelen was ook verlost van de huis- en autosleutels die nog in de handtas zaten.

ZILVER

BRONS

Thea Hartholt

Thea had last van haar rug. Toen ze zelfs ‘s nachts niet meer kon slapen van de pijn, ging ze op zoek naar tijgerbalsem om de klachten tegen te gaan. In slaapdronken toestand vond ze deze en behandelende de zere plekken met de spray. Achteraf bleek het echter geen tijgerbalsem, maar anti-kattenspray te zijn. Gratis advies: wilt u ruimte in een drukke menigte? Maak gebruik van anti-kattenspray.