Winnaars Gouden Zilveren en Bronzen Lambieck 2000

GOUD

Sjaak Winkelmolen

Sjaak maakte zich verdienstelijk als controleur tijdens kienavonden. Als controleur van de nummers had hij een zendmicrofoon ten behoeve van het aflezen van de kiengetallen. Sjaak vergat echter de zendmicrofoon uit te zetten toen hij tijdens de pauze een sanitaire stop maakte. Gevolg hiervan was dat de dames in een druk bezocht buurtcentrum de verrichtingen van Sjaak en zijn eigen commentaar daarop, rechtstreeks via de luidsprekers konden volgen.

Jeroen van Summeren

Tijdens de feestelijke heropening van het winkelcentrum Moesel zou Jeroen vanuit zijn drankhandel voor een drankje zorgen. Hij richtte een biertap in voor de etalage van Van Lieshout makelaardij. Daar is immers een afvoerputje voor de riolering en daar kon dan de slang van de lekbak en het spoelwater in worden gestopt. Dat putje bleek in werkelijkheid een ontluchting van de kelder van de huizenverkoper. Dus al het lekwater van het tappen tijdens de festiviteiten lekte weg in de kelder van de makelaar…

ZILVER

BRONS

Pierre Snijders

Bakker Pierre Snijders gaf zijn dochter voor haar verjaardag een prachtige verjaardagstaart. Als bakker maakte hij grote sier met de speciaal voor haar gemaakte taart maar viel aardig door de mand toen het bleek te gaan om een etalagetaart. U moet weten dat die taarten uit vet worden gemaakt en dus écht niet te eten zijn.