Winnaars Gouden Zilveren en Bronzen Lambieck 2002

GOUD

Rianne de Graaf

Rianne was na een middagje winkelen al haar kleingeld kwijtgeraakt. Ze had dus alleen papiergeld toen ze voor de betaalautomaat van de parkeergarage in het Ursulinencomplex stond. Maar niet getreurd want je kunt in deze parkeergarage ook met papiergeld betalen. Alleen moet je dan niet een 5 keer dubbelgevouwen bankbiljet in de sleuf voor het muntgeld stoppen…

Wim en José Engels

Het echtpaar Engels kocht een nieuwe caravan en ging een weekeinde proef-kamperen met de nieuwe aanwinst. Op zondagmiddag, vlak voor vertrek richting Weert, maakte Wim nog eventjes de inhoud van de bak van het toilet leeg. Precies op dat moment bracht José een bezoekje aan het kleinste kamertje van de caravan. Het effect van de samenloop van omstandigheden laat zich raden.

ZILVER

BRONS

Geer Vaes

Geer Vaes werd in Nederweert uitgeroepen tot prins van de Pinmaekers. Alleen wist de Dorstlustige Hoogheid tot het moment van uitroeping niets van dit heugelijke feit. De Pinmaekers hadden Geer vooraf namelijk niets verteld over zijn prinsschap. Bang als zij waren dat de nieuwe prins, uit blijdschap en enthousiasme, iedereen het grote nieuws onmiddellijk zou vertellen.