Winnaars Gouden Zilveren en Bronzen Lambieck 2004

GOUD

Margriet Poppelaars

Na een bezoekje aan de braderie van Boshoven, waar Margriet naar eigen zeggen wat wiebelig van terugkwam, stond hond Dolly op haar te wachten. Dus ging Margriet haar hond uitlaten. Toen ze daarvan terugkwam merkte Margriet, toen ze de voordeur opende, dat de hond in het halletje zat. Margriet was, tengevolge van enkele bessenjenevertjes, blijkbaar niet helemaal bij de les tijdens het uitlaten van de hond.

Rewalt Tobben

De Zilveren Lambieckwinnaar kieperde, tijdens de terugreis van zijn vakantie, benzine in de tank van zijn auto in plaats van diesel. Dat was het begin van een zaterdagmiddag vol missers en tegenvallers. Zo moest de auto naar een garage worden gesleept, wat even duurde. Eenmaal aangekomen, bleek na lang voor een gesloten deur te hebben gewacht, dat de garage failliet was… Al met al duurde de terugreis een dag langer dan gepland.

ZILVER

BRONS

Jolanda Smit

Jolanda bracht spulletjes naar de milieustraat. Dat deed ze net voor sluitingstijd. Daarbij lette ze even niet op toen het signaal ging dat de hekken op slot zouden gaan. En daar stond ze dan. Zonder mobieltje en niemand op het terrein te bekennen. Uiteindelijk wist ze de aandacht van de overburen te trekken. Anderhalf uur lang gebeurde er niks. Pas toen kwam de opzichter die zich verbaasd afvroeg wat Jolanda nog op het terrein deed want hij had voor sluiting toch echt het terrein gecontroleerd…