Lambieckavond

Stomste streken van 2016

Op maandag 20 februari 2017 organiseert de Lambieck Knoup Weert voor de 38ste keer de “Gouwe Lambieck Aovundj”. Deze avond zal plaatsvinden in Buurtcentrum Moesel.

Zoals ieder jaar, zullen ook dit jaar op deze avond weer de Gouden, Zilveren en Bronzen Lambieck uitgereikt worden aan de 3 “stomste streken” van de regio Weert.

Hiervoor is de Lambieck Knoup op zoek naar ludieke voorvallen. Het gaat om situaties die serieus begonnen zijn, maar een ludiek einde kenden en waar geen opzet in het spel was. En, het moet wel in 2016 gebeurd zijn.

Heeft u zo’n verhaal gehoord, of heeft u zelf een ludieke situatie meegemaakt?. Schrijf het op en stuur het in naar de Lambieck Knoup. Dit kan op verschillende manieren:

Per e-mail naar:

info@lambieckknoup.nl


Per post naar het volgende adres:
       Lambieck Knoup Weert
       Heuvelweg 1
       6004 DR Weert

Of u kunt het verhaal deponeren in de speciale Knoup brievenbussen bij Café de Gruyter aan de Korenmarkt, Café De Harmonie aan de Muntpromenade, Café Jonas aan de Beemdenstraat, Café De Tramhalte aan de Maasstraat.

De verhalen dienen schriftelijk ingediend te worden, met duidelijke vermelding van naam en adres van de betrokkene, alsmede van de indiener van de nominatie. Insturen kan tot en met woensdag 21 december 2016.